Praktisk.

Her på siden kan i læse lidt mere omkring jeres opstart i Mariehøj - i vores velkomstfolder. Samtidig kan i få et lille indblik i de redskaber, digitale platforme og værktøjer vi benytter os af, i Vuggestuen Mariehøj.  

Velkommen til Vuggestuen

Mariehøj

I vores velkomstfolder kan i læse alt omkring  jeres barns opstart, til praktiske oplysninger omkring skiftetøj, fødselsdag mm. 

Sorg og Krise

Når der opstår en ulykke, livstruende sygdom, eller dødsfald hos børn, søskende, forældre eller personale, har Mariehøj udarbejdet en vejledning, der kan hjælpe os med at håndtere et barn i sorg og krise.

Dialogredskab

I Mariehøj er dialogen omkring det enkelte barns trivsel, udvikling og læring vigtigt i samarbejdet mellem forældre og Mariehøj. Hvert år inviteres i forældre derfor til en dialogsamtale, hvor barnets aktuelle trivsel, udvikling og læring er i fokus.

For at understøtte det pædagogiske arbejde og skabe et fælles udgangspunkt for samtalen tager Mariehøj et digitalt dialogredskab i brug - Dialogredskabet. 


Famly

I Vuggestuen Mariehøj bruger Famly som bindeled mellem vuggestue og hjem. Læs mere om Famly her.

Sprogtrappen

I Mariehøj benytter vi os af SprogTrappen som et forebyggende sprogpædagogisk redskab, hvor formålet er at understøtte fagpersonalets arbejde med børns tidlige sprogudvikling. 

SprogTrappen er udviklet til børn fra 0- 3,6-år